Historien

1991
Starten på ABC Industrigummi

ABC Industrigummi ApS blev etableret af Ole Hansen og Tom Christensen, der efter flere år i branchen blev enige om, at starte op på egen hånd. Ole og Tom købte bygningen lidt uden for Ringsted, og den har fungeret som base for den daglige drift.

1994
Forrygende succes

En forygende succes udmøntede sig i 1994 til en udvidelse. De to direktører så store muligheder i en egenproduktion af transportfører, som ville lægge sig godt op af den daværende produktion med skræddersygning af gummibånd.

1997
Endnu en succes

Transportørerne blev ligeledes en succes. Så stor en succes, at ejendommen i Ortved blev for lille. ABC tilføjede derfor en arbejdshal, hvor smedjen blev placeret. Den gamle bygning blev igen båndafdeling og med administrationskontorer på første sal.

2000
9 års fødselsdag

Virksomheden runder 9 år og et brændende ønske om at give kunderne en endnu bedre service udmønter sig i, at Peter Petersen bliver ansat som tegner. Han får ansvaret for skræddersyning og dokumentation af ABCs produkter.

2003
Nye muligheder

Der indkøbes medbringer-maskiner. Maskinerne sætter medbringer bånd på transportbånd ved vulkanisering. Der kan udformes forskellig former af medbringer.

2008
Ny ene-ejer

Ole Hansen overtager virksomheden som ene-ejer og Tom Christensen træder ud af ejerskabet, men forbliver som ansat i firmaet.

2009
Ny ansat

Efter 9 succesrige år i konstruktions-afdeling går Peter Petersen på efterløn, og som Peter's efterfølger er Søren Olsen blevet ansat. Søren har 14års erfaring fra branchen og har i sine tidligere jobs konstrueret transportører i alle afskygninger. 

2011
20 år

Den 1. april fejrer ABC Industrigummi sit 20 års jubilæum.

2014
Bedre og større muligheder

ABC Industrigummi køber nye lokaler hvor den tidligere portfabrik JK Porte havde til huse. Opkøbet betyder at ABC Industrigummi flytter sine aktiviteter fra Ortved til Kværkeby pr. 1 Oktober 2014. Med flytningen kommer der meget mere og bedre faciliteter. Vi er nu i stand til at rumme langt større opgaver end hidtil og har 2800m2 under tag.

2015
Varmepresser

Der investeres i en ny varmepresser samt maskine til fremstilling af special pakninger.

2016
Ny med-ejer

Martin Hansen køber sig ind ind i virksomheden.

2017
Ny skæremaskine

Flexibel skæremaskine købes. ABC Industrigummi kan nu fremstille speciale pakninger i alle dimensioner og materialer.

2018
Lærlinge plads

ABC Industrigummi får godkendelse til at uddanne smedelærlinge.

2019
Professionel bestyrelse

Der bliver indført professionel bestyrelse, hvor Keld Kruse bliver udnævnt som bestyrelsesformand.

24 timers service - hele året

Vores service har åbent hele døgnet (24/7), så produktionsanlæggene altid kører, når du har brug for dem. Vi er med andre ord kun en opringning væk.

Ring og hør nærmere

40 30 43 17

Ole er klar på telefonen til at hjælpe jer med spørgsmål til vores brugtmarked produkter.

Ring og hør mere

57537001

Vi sidder klar på telefonen til at hjælpe jer med spørgsmål til vores brugtmarked produkter.