Recycling

Korrekt sortering og genanvendelse

I dag er det vigtigt at affald bliver sorteret korrekt, så mest muligt går til genbrug og ikke-genanvendelige genstande bliver sorteret fra. Med den baggrundsviden udvikler ABC Industrigummi transportører og sorteringsanlæg til affaldsvirksomheder og produktionsvirksomheder, der har brug for at få transporteret affaldsemner væk eller behøver sortering af indkomne affaldsemner, fx på en genbrugsplads.

Planlægger du at investere i en ny transportør eller transportanlæg til din virksomhed, så kontakt Ole Hansen på telefon 57 53 70 01 eller pr. mail, for et uforpligtende møde.

  • Problemfri affaldshåndtering
  • Minimal vedligeholdelse
  • Kompetent rådgivning

Rart at vide

ABC Industrigummi har mange års erfaring med at levere transportbånd og transportører til håndtering af affald, genbrug og andre miljøartikler. Gennem et solidt kendskab til branchens behov gennemtænker vi dit transportør-design, så det lever op til gældende standarder og er af høj kvalitet.

Det er af afgørende betydning for os, at din transportør ikke kun løser dine nuværende behov, men er fremtidssikret, så den bliver ved med at leve op til dine transportør-behov. For dig betyder det, at du kan se frem til kompetent og fremtidssikret rådgivning, når du skal vælge din kommende transportør-løsning.

  • Vi er Sjællands største transportørvirksomhed
  • Vi konstruerer transportører efter alle mål
  • Vi varetager alle kunder – store som små
  • Vi har et kæmpe lager af gummibånd i mange formater

Aktuelt projekt: Speciallavet flaske transportør

Vi laver mange forskellige typer af transportører. Det seneste skud på stammen er en flasketransportør, som er er lavet helt efter kundens ønsker. Skal vi også hjælpe dig?

24 timers service - hele året

Vores service har åbent hele døgnet (24/7), så produktionsanlæggene altid kører, når du har brug for dem. Vi er med andre ord kun en opringning væk.

Ring og hør nærmere

40 30 43 17

Ole er klar på telefonen til at hjælpe jer med spørgsmål til vores brugtmarked produkter.

Ring og hør mere

57537001

Vi sidder klar på telefonen til at hjælpe jer med spørgsmål til vores brugtmarked produkter.