Historie

2017: Flexibel skæremaskine indkøbes. ABC Industrigummi kan nu fremstille speciale pakninger i alle dimensioner og materialer.
 
2014: ABC Industrigummi køber nye lokaliter hvor den tidligere portfabrik JK Porte havde til huse. Opkøbet betyder at ABC Industrigummi flytter sine aktiviteter fra Ortved til Kværkeby pr. 1. Oktober 2014. Med flytningen får vi meget mere plads og bedre facaliteter. Vi vil nu være i stand til at rumme langt større opgaver end hidtil og har nu 2800m2 under tag.
 
2011: Den 1. april fejrer ABC Industrigummi sit 20 års jubilæum.
 
2009: Efter ni succesrige år i konstruktions afdelingen går Peter Petersen på efterløn, og som Peter's efterfølger er Søren Olsen blevet ansat. Søren har 14 års erfaring fra branchen og har i sine tidligere jobs konstrueret transportører i alle afskygninger.
 
2008: Ole Hansen overtager virksomheden som eneejer og Tom Christensen træder ud af ejerskabet, men forbliver som ansat i firmaet. 
 
2000: Virksomheden runder ni år og et brændende ønske om at give kunderne en endnu bedre service udmønter sig i, at Peter Petersen bliver ansat som tegner. Han får ansvaret for skræddersyning og dokumentation af ABC’s produkter.
 
1997: Transportørerne blev ligeledes en succes. Så stor en succes, at ejendommen i Ortved blev for lille. ABC tilføjede derfor en arbejdshal, hvor smedjen blev placeret. Den gamle bygning blev igen båndafdeling og med administrationskontorer på første sal.
 
1994: En forrygende succes udmøntede sig i 1994 til en udvidelse. De to direktører så store muligheder i en egenproduktion af transportører, som ville lægge sig godt op af den daværende produktion med skræddersyning af gummibånd.
 
1991: ABC Industrigummi Aps blev etableret i 1991 af Ole Hansen og Tom Christensen, der efter flere år i branchen blev enige om, at starte op på egen hånd. Ole og Tom købte bygningen lidt uden for Ringsted, og den har fungeret som base for den daglige drift lige siden.

24 TIMERS SERVICE - HELE ÅRET

Vores service har åbent hele døgnet (24/7), så produktionsanlæggene altid kører, når du har brug for dem. Vi er med andre ord kun en opringning væk.
Tlf: 57 53 70 01

© Copyright ABC Industrigummi

Top