Juni 2015

Indvielse af nye lokaler 

Efter flere måneders slid og slæb nærmer vi os færdiggørelsen af vores nye lokaler.

Derfor vil det glæde os, at se kunder og leverandører til indvielsen

Torsdag d. 18. juni 2015 kl. 13.00 – 17.00. Kværkebyvej 30, 4100 Ringsted.

Kom ind og oplev de nye lokaler og nyd et glasøl eller vand samt en let anretning.

 

December 2014

Der er udsigt til flere ansættelser og endnu større opgaver, efter Ringsted-virksomheden har flyttet produktionen nogle få kilometer mod syd.

- Det er ikke fordi, vi nu skal til at lave porte. Arbejdsopgaverne er de samme, men vi får lettere ved at håndtere arbejdsgangene især omkring de helt store opgaver. 

Sådan siger Ole Hansen, direktør i ABC Industrigummi, om virksomhedens flytning fra Valsømaglevej 7 i Ortved til JK Portes tidligere lokaler på Kværkebyvej 30 i Kværkeby.
 
Med flytningen følger nemlig en tredobling af produktionslokalerne, som nu er oppe på 2.800 kvadratmeter, og det kommer selvsagt til at få stor betydning for virksomheden, når de sidste brikker falder på plads rent logistisk.

- Vi har egentlig haft brug for mere plads de sidste syv-ti år, men jeg har ikke haft lyst til at ofre 15 mio. kr. på en stor bygning inde i byen. Derfor slog jeg til, da den her mulighed pludselig bød sig. For ved at ofre lidt penge på lokalerne herude, får vi både mere plads og sidder samtidig fornuftigt i det økonomisk, siger Ole Hansen om flytningen, som blev officiel få uger efter, virksomhedens seneste regnskab udkom i august. 

Her præsterede ABC Industrigummi virksomhedens største overskud nogensinde med et resultat efter skat på den gode side af 2 mio. kr. Rekorden bliver dog næppe tangeret i indeværende regnskabsår, fordi flytningen alene kommer til at koste i omegnen af 1 mio. kr.

Til gengæld glæder Ole Hansen sig over, at ABC Industrigummi har bud ude på flere opgaver i den helt store kategori, ligesom han heller ikke vil afvise yderligere ansættelser i de kommende år. ABC Industrigummi beskæftiger i dag 20 ansatte, og det tal kan meget vel stige til op mod 25 inden for det næste år til halvandet, lyder det fra direktøren.

 

Februar 2014 

PRESSEMEDDELELSE

Mindre virksomheder gør klar til at få en bid af Femern tunnelen
 
Rundt omkring i Danmark forbereder flere mindre virksomheder sig på at byde ind som underleverandører og underentreprenører på megaprojektet Femern tunnelen, som Femern A/S er i gang med det indledende arbejde til. Blandt andet ABC Industrigummi fra Ringsted, der har erfaringer fra Øresundstunnelen.
 
Da Øresundstunnelen var ved at blive etableret, havde man svært ved at få støbt beton mellem skinnerne og ude i siderne i jernbanesporet i det ene tunnelrør, fordi der var så lidt plads at arbejde på. Det fandt virksomheden ABC Industrigummi fra Ringsted en løsning på ved at udvikle en særlig transportør, der kunne køre på skinnerne. Og nu satser virksomheden på at byde ind på arbejdet med den 18 kilometer lange sænketunnel, som Femern A/S skal etablere mellem Rødbyhavn og Puttgarden. Læs hele pressemeddelsen her

 

Juli 2012

Hurtig udrykning giver job

Tragt med polyurethan belægning
ABC Industrigummi har investeret i et anlæg, der kan sprøjte en gummibelægning direkte på større flader - som for eksempel denne store tragt, der skal bruges i forbindelse med, at lastbiler losser grus.
 
Finanskrisen er ovre for længst for ABC Industrigummi, der har rygende travlt. Men firmaet er ikke kommet sovende til det. Hvad gør man, hvis transportbåndet knækker? Pludselig er produktionen lammet, medarbejderne må trille tommelfingre og kunderne spejde langt efter deres bestillinger. En løsning er at ringe til ABC Industrigummi ved Roskildevej, ikke så langt fra Valsømagle - og det er der faktisk ikke så få der gør. Læs hele artiklen her
For flere nyheder, klik på en nyhed i søjlen til venstre for at læse mere
Marts 2013
Vi har fået ny profil brochure, klik på billedet for at se den !
Ny profil bruchure
ABC INDUSTRIGUMMI | CVR: 14711198 | Kværkebyvej 30 - Kværkeby, 4100 Ringsted - Danmark | Tlf.: 57537001 | abc@abc-industrigummi.dk